Airport taxi

Rezervirajte letališki TAXI tukaj

Letališča

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana

Letališče Ljubljana, Slovenija

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana, znano tudi pod prejšnjim imenom Letališče Brnik, je mednarodno letališče v Ljubljani in največje letališče v Sloveniji.
Nahaja se v bližini Brnika, 24 km severozahodno od Ljubljane in 9,5 km vzhodno od Kranja, ob vznožju Kamniško-Savinjskih Alp.

Letališče Edvarda Rusjana Maribor

Letališče Maribor, Slovenija

Letališče Edvarda Rusjana Maribor (Slovensko: Letališče Edvarda Rusjana Maribor) (IATA: MBX, ICAO: LJMB) is a international airport in Maribor, Slovenia.
Drugo največje in drugo najpomembnejše slovensko letališče je poleg ljubljanskega še edino primerno za mednarodno komercialno letalstvo, opremljeno z ILS.

Letališče Portorož

Letališče Portorož, Slovenija

Razprite krila in poletite neposredno v osrčje sredozemskega gostoljubja. Pristanite v varnosti in zasebnosti majhnega letališča, ki ponuja oseben pristop do vsakega posameznega obiskovalca, in odkrijte lokalne skrite kotičke, prepletene s pridihom Sredozemlja.
Začutite utrip svetovljanskega Portoroža, ki leži le 5 km od letališča, in se potopite v neskončne ozke ulice mirnega Pirana, mesta polnega kulturne dediščine.
Letališče Portorož je tretje mednarodno letališče v Sloveniji s 1200-metrsko asfaltno stezo.

Letališče Franjo Tuđman Zagreb

Letališče Zagreb, Hrvaška

Letališče Franjo Tuđman Zagreb ali Letališče Zagreb je mednarodno letališče v Zagrebu na Hrvaškem.
Je največje in najbolj prometno letališče na Hrvaškem. Leta 2022 je oskrbel 3,12 milijona potnikov in okoli 11.528 ton tovora.

Letališče Dunaj

Letališče Dunaj, Avstrija

Letališče Dunaj je mednarodno letališče na Dunaju, glavnem mestu Avstrije, ki se nahaja v kraju Schwechat, 18 km jugovzhodno od središča Dunaja in 57 kilometrov zahodno od Bratislave, glavnega mesta Slovaške.

Letališče München

Letališče München, Nemčija

Letališče München, imenovano tudi letališče München Franz Josef Strauss, je mednarodno letališče, ki služi Münchnu in Zgornji Bavarski.

Beneško letališče Marco Polo

Letališče Benetke, Italija

Beneško letališče Marco Polo je mednarodno letališče v Benetkah v Italiji.
Nahaja se na celini v bližini vasi Tessera, del beneške občine, ki se nahaja približno 4,1 navtične milje vzhodno od Mestra in približno na enaki razdalji severno od ožjih Benetk.